Babysalmesang Hans Tausens Kirke

Udgivet tor d. 23. jun 2022, kl. 00:00
Aktuelt

Forældre kommer med deres småbørn, synger med dem og bliver hjemmevante i kirkens musik og rum. For børn er sang stimulerende for velvære og udvikling på alle planer – for forældrene er det en fryd at opleve de små børns reaktion på musikken og samværet i kirken.

Alt efter antallet af tilmeldte så oprettes der et, to eller tre hold. Når tilmeldingerne er modtaget, så bliver der meldt ud, om mødetidspunktet for det hold, som der er blevet plads på - babysalmesangen vil ligge på mandage indenfor tidsrummet kl. 9.00 til kl. 12.00.

Prisen for hele forløbet er 300kr.

Kommer der flere tilmeldinger, end der er plads til, så vil vi være nødt til at give de sidst tilmeldte besked om, at der ikke er plads på et hold i denne periode.

Du får besked på mail om du har fået plads på et hold og først derefter kan du indbetale på MobilePay.