Mindfulness gudstjeneste - Tema: Åndedrættet

Tirsdag d. 23. august 2022, kl. 19:00
Kirken i Ørestad, Robert Jacobsens Vej, 2300 København S

Mindfulness handler om nærvær og handler om at være til stede på en bevidst måde, i det aktuelle øjeblik uden at dømme.

At være mindful er at acceptere tingenes tilstand, i stedet for at lade dig styre af sindets tendens til at kritisere, være forudindtaget og dømmende over for dine omgivelser.

I hverdagens huj og hast kan det nogen gange være svært at fokusere på det væsentlige og finde plads til ro, tro og eftertanke.

Har du en forestilling om, at kirken og kristendommen har nogle ressourcer i forhold til at få mere ro og nærvær ind i dit liv, så kom til mindfulness gudstjeneste i Kirken i Ørestad med sognepræst Rikke Weissfeld og mindfulness lærer Mika Heilmann.

Med udgangspunkt i skiftende temaer inviterer Kirken i Ørestad, indenfor til fire mindfulness gudstjenester i efteråret.

Datoer:

23.8. kl. 19  -  Åndedrættet