Evensong kl.19.30 - Julekoncert

Tirsdag d. 13. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6, 2300 København S
Medvirkende
Kammerkoret Musica, kirkens sangere, Inger Lundager, liturg, Britta Bugge Madsen, orgel.

Som optakt til julen holder vi igen Evensong i Hans Tausens Kirke.

Evensong er en gammel engelsk tradition, som har rødder helt tilbage til 1500-tallet og som danskerne i høj grad har taget til sig de senere år – også under navnet ”De 9 læsninger”.

Evensong indeholder både fællessang, korsang, musikalske indslag og tekstlæsninger. Både tekster og musik sætter poetisk julens budskab om Jesu fødsel ind i den helt store bibelske fortælling: fra Paradis, over profetierne om Messias’ komme, til Jesu fødsel.

Medvirkende er Kammerkoret Musica under ledelse af Filipe Carvalheiro, kirkens fire sangere, organist Britta Bugge Madsen og studenterpræst Inger Lundager.