Julekoncert med Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal

Fredag d. 9. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Hans Tausens Kirke, Halfdansgade 6, 2300 København S
Ghita Nørby, Michala Petri, fløjter og Lars Hannibal, guitar

Ghita Nørby, Michala Petri og Lars Hannibal kommer med et forrygende program, idet Ghita Nørby, Danmarks store skuespiller , læser H.C. Andersens fantastiske juleeventyr Grantræet, Den lille pige med Svovlstikkerne og Nattergalen.

Michala Petri og Lars Hannibal har sat musik  sammen undervejs i og omkring eventyrene. Musikken er af Carl Nielsen, og to store barokmestre: J.S.Bach og A.Corelli.

Peters Jul er også  med i programmet   sammen med den julemusik vi alle kender så godt. Koncerten  den 9.december begynder kl. 19.30 , dørene åbnes kl. 19 , alle er meget velkomne ved denne helt specielle koncert hvortil  der er fri adgang.

Ved koncerten samles der ind til Folkekirkens Nødhjælp.