SOLO: Nikolaj Hess - Impressions and Reflections

Søndag d. 12. februar 2023, kl. 15:00
Kirken i Ørestad, Robert Jacobsens Vej, 2300 København S
Fri entré

Under overskriften SOLO: DUO: TRIO: præsenterer Kirken i Ørestad i 2023 en række intimkoncerter med nogle af de største danske og nordiske artister.

Årets første SOLO:koncert er med den virtuose jazzpianist Nikolaj Hess, som spiller et kalejdoskopisk program med inspiration fra jazz, folk og klassisk musik.

“En smuk, reflekterende, næsten pastoral brug af lys og skygge. Hvis Chopin var blevet født i New York og havde modtaget undervisning fra f.eks. Bill Evans eller Keith Jarrett, kunne han have lydt sådan her" skriver 'Bebop spoken here' (UK) om Nikolaj Hess.

Der er fri entré til koncerten, som varer cirka en time. Bagefter kan man møde kunstneren over et glas vin og snacks.