Onsdag d. 18. december 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Som optakt til julen holder vi igen Evensong i Hans Tausens Kirke.

Evensong er en gammel engelsk tradition, som har rødder helt tilbage til 1500-tallet og som danskerne i høj grad har taget til sig de senere år – også under navnet ”De 9 læsninger”. Evensong indeholder både fællessang, korsang, musikalske indslag og tekstlæsninger.

Både tekster og musik sætter poetisk julens budskab om Jesu fødsel ind i den helt store bibelske fortælling: fra Paradis - over profetierne om Messias’/frelserens komme - til profetiernes opfyldelse med Jesu fødsel.

Medvirkende er Kammerkoret Musica under ledelse af Filipe Carvalheiro, kirkens fire sangere, organist Britta Bugge Madsen og studenterpræst Inger Lundager. Evensong er et samarbejde mellem Hans Tausens Kirke og Studenterpræsterne på KU. GRATIS ADGANG

Kammerkoret Musica
Hans Tausens Kirke