Tirsdag d. 29. oktober 2019, Kl. 19:45 til kl. 22:00

Hvem er jeg, hvor er jeg, hvad er det, der sker? Hvad studerer vi for, hvis ikke for at forstå os selv? For så at finde ud af, at det måske er svært at komme ind på universitetet, men kan være uendeligt meget vanskeligere at komme ud og finde en plads i livet - og ikke kun noget at leve for, men også at leve af. Vi tager hele vejen med Knud Romer.

Knud Romer er forfatter og samfundsdebattør og har senest udgivet bogen ‘Kort over Paradis’ om sin egen ungdom, som han kalder en omvendt dannelsesrejse. Han er vært på radioprogrammet ‘Romerriget’, hvor han diskuterer kultur, videnskab, politik og samfundstendenser med fagpersoner.

Inden foredraget er der temagudstjeneste om identitet ved studenterpræst Camilla Just Aggersbjerg kl. 19. Deltag frit i foredrag eller gudstjeneste - eller begge dele.

Arrangeret af Studenterpræsterne på KU.

GRATIS ADGANG

Hans Tausens Kirke