HT-klubben er en oplevelsesklub for mobile seniorer hvor vi sammen med vores sognemedhjælper besøger steder i København. Vi mødes i kirken hver gang kl. 14 og tager af sted i samlet flok med selvbetalt offentlig transport.  Ingen tilmelding nødvendig.

Datoer for efteråret 2019:

Torsdag d. 12. september: Besøg i Kastrup kirke.

Kastrup kirke er en kunstnerisk skat i det danske kirke landskab.
I 1971 fik billedhuggeren Svend Wiig Hansen overdraget totaludsmykningen af kirkerummet og har ved hjælp af aluminium, glas og malede flader skabt et kirkerum, der efterlader tilskueren som center i et flerdimensionelt kunstværk.

Torsdag d. 10. oktober: Besøg på Christiania.

Vi besøger Københavns gamle fristad og oplever den mangfoldighed der udspiller sig på de københavnske volde. Kan vi stadig finde lidt af den gamle frihedstrang og hvordan ser livet på Christiania egentlig ud den dag i dag?

Torsdag d. 14. november: Besøg fra studenterpræsten

Studenterpræst Inger Lundager besøger Ud og se med HT til en filosofisk walk-and-talk langs Bryggens vande. Som afslutning på turen vil der blive serveret kaffe og kage i menighedslokalet og Inger vil fortælle om arbejdet som studenterpræst på Danmarks største uddannelsesinstitution.