Klik i menuen til venstre for nærmere oplysninger om den enkelte registrering.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte personregisterføreren.

Vedr. dåb og vielser: For at undgå misforståelser skal aftaler om dåb og vielser i Hans Tausens kirke og kirken i Ørestad indgås ved telefonisk eller personlig henvendelse til kirkekontoret.

HVAD ER PERSONREGISTRERING?

Personregistrering indeholder anmeldelse af faderskab/medmoderskab, navngivning, navneændring, navneændring på bryllupsdagen og dødsfald.

I Danmark udfører folkekirken civilregistreringen som en del af den statslige forvaltning. Civilregistreringen er en forvaltningsopgave, og er uden religiøst indhold.

ATTESTER - har du behov for en attest, kan den rekvireres via www.borger.dk. - eller ved personlig henvendelse på kirkekontoret. Bemærk at der med nuværende postbefordring kan gå 4-5 dage før brevet ankommer.

Der udstedes attest i forbindelse med dåb og navngivning samt vielse.